156

Гараж Продажба, София, ID 534145

25 000 EUR
34.64 кв.м.
Триъгълника
квартал
Шпакловка и замазка
обзавеждане
Описание

Подземен гараж със застроена площ от 16.80кв.м.(34.64кв.м. с общ. части).

Бутикова жилищна сграда на пет етажа с надземни и подземни гаражи и паркоместа с озеленен двор. Изчистена визия с меки цветове, големи прозорци и кокетни балкони с парапети от инокс и кафяво стъкло. Комбинирана фасада от силикатно-силиконова мазилка, частична облицовка от гранит, декоративни елементи от дърво. Петкамерна ПВЦ дограма с двоен стъклопакет “Четири сезона“. Проектирана е с функционални едностайни, двустайни и тристайни апартаменти.Изложение на жилищата: югозапад, североизток. Жилищата се предават на фина мазилка и замазка с монтирана входна врата. Отопление и топла вода на ток с разводки за климатици. Хидравличен пътнически асансьор. Начало на строежа: Август 2022г. Въвеждане в експлоатация/АКТ16/ до 06.2024г.

Намира се в кв. "Триъгълника", на 3 минути от метростанция "Хан Кубрат, трамвай №7, парк "Горска култура", бул."Ломско шосе. Спокоен и озеленен район с ниско строителство в Район Надежда с отлична инфраструктура. Супермаркет "БИЛА", "ЛИДЪЛ", "ФАНТАСТИКО", комплекс "РЕЛАКС", Частно немско училище"ВЕДА","Техномаркет", банки, заведения, бензиностанция, фитнес център, разнообразни магазини и др.

Отлично местоположение на метростанция и спирка на трамвай№7! Спокоен и озеленен квартал с развита инфраструктура.Атрактивни цени.Без комисион от купувача!

Обади се СЕГА и цитирай този код 534145.

Ивета Манчева
Брокер недвижими имоти
Потърси ни през Viber ново
Сграда "ВИА" - апартаменти от строител в София
Виж всичко от Сграда "ВИА"
Оферти от същата сграда