Многостаен Продажба, София

ID 437567 / 161 m2 / 229 000 EUR
470
Основна информация
№:ID 437567
Цена: 229 000 EUR
Тип:Многостаен
Площ:161 м2
Град:София
Квартал:Витоша
Обзавеждане:Шпакловка и замазка
Отопление: Газ
Етаж: 0
Тераси:2
Описание

Комплекс "Belle Rose" е новаторски, луксозен затворен комплекс. Състои се от шест жилищни сгради, върху площ от 10 дка с неподражаема за столицата архитектура. Развит около вековни дървета и изграден с качествени материали, по съвременни строителни технологии и тенденции. Апартаментите са със светла конструктивна височина от 3.10 метра. Обявената цена е без включен ДДС.

Намира се в тихата, южна част на кв. "Витоша" в град София.

Комплексът разполага с открит басейн, с три дълбочини и джакузи, детска площадка, спортна площадка, спа и уелнес център, фитнес клуб, клубове по интереси и пешеходни алеи.

Обади се СЕГА и цитирай този код 437567.

Описание за проекта

Комплекс Belle Rose се намира в тихата южна част на кв.Витоша в гр.София и представлява новаторски, луксозен, затворен комплекс от 6 жилищни сгради върху площ от 10 дка с неподражаема за столицата архитектура, развит около вековни дървета и изграден с качествени материали по съвременни строителни технологии и тенденции. Комплекс Belle Rose e с награда "Сграда на годината" за 2015г. Belle Rose 2 е новата част към комплекса в три нови сгради с общо 21 апартамента, които ще бъдат изпълнени с керамични тухли Wienerberger; модерна 5- или 7-камерна PVC дограма с нискоемисийно стъкло а; извънредно внимание върху топло- и хидроизолацията, специални ниши за външните тела на мултисплит системите (климатиците), естествен камък за облицовка – травертин – в два нюанса; LED осветление; вътрешни стълбища и коридори по специален проект; блиндирани входни врати, инсталации за кабелна телевизия, интернет и СОТ, хидравлични и безшумни асансьори.

Люба Димитрова
Брокер / Имотека АД
Виж всичко от Belle Rose 2
Оферти от същата сграда