Тристаен апартамент Продажба, София

ID 483691 / 119.46 m2 / 160 000 EUR
393
Основна информация
№:ID 483691
Цена: 160 000 EUR
Тип:Тристаен апартамент
Площ:119.46 м2
Град:София
Квартал:Витоша
Обзавеждане:Необзаведен
Отопление: Газ
Етаж: 4
Тераси:1
Описание

  Тристаен апартамент ситуиран в новопостроена, бутикова сграда с Акт 15 и предстоящо Разрешение за ползване. Апартаментът се състои от просторна дневна с кухненски бокс 36 кв.м., две спални по 14 кв.м., баня с WC , WC и една тераса

Жилищна сграда в кв. Витоша с модерна архитектура, проектирана и изградена по всички стандарти за жилища от най – висок клас.

Кв. Витоша, в непосредствена близост до големи затворени комплекси, спирки на градски транспорт

Просторни помещения и големи прозорци осигуряващи светлина и комфорт на своите обитатели през цялата година. Отлична локация в района!

Обади се СЕГА и цитирай този код 483691.

Описание за проекта

Жилищна сграда в кв. Витоша с модерна архитектура, проектирана и изградена по всички стандарти за жилища от най – висок клас.

Фасадата е изпълнена по всички изисквания за енергийна ефективност, осигуряваща комфорт на обитателите през всички сезони на годината.

Общите части са завършени с висококачествени материали, а асансьорът – от последно поколение, на фирма ОРОНА – ИСПАНИЯ, луксозен и безшумен.

Апартаментите са с просторни помещения и големи прозорци осигуряващи светлина и комфорт на своите обитатели през цялата година.

Отлична локация!

Възвръщаема инвестиция през наем около 749 eur
Евелина Кощрова
Брокер / Имотека АД
Виж всичко от КАРИ
Оферти от същата сграда