Хотел/Мотел Продажба, Стефаново

ID 423698 / 1000 m2 / Цена по запитване
211
Основна информация
№:ID 423698
Цена: По запитване
Тип:Хотел/Мотел
Площ:1000 м2
Град:Стефаново
Обзавеждане:Напълно обзаведен
Отопление: Газ
Описание

Комплекс, разположен на около 12000 кв.м., като отделно има още 77 дка земя. Има паркинг за тридесет и пет автомобила. Разполага с вътрешен и външен ресторант, с напълно оборудвана кухня с всичко необходимо. Външен басейн за малки и големи, с подгряване на водата и обширна площадка за около 400 шезлонги. Оборудван външен детски кът. Волейболно игрище, площадки, тенис корт игрище, градинки, зелени площи, тераси-подходящи за спортни, кулинарни и забавни състезания. Има също външна сцена, горско барбекю, зидана пещ, пулт за диджей и два оборудвани външни бара. Понастоящем срещу заплащане се предлагат следните услуги: каране на АТВ-та, велосипеди за семейни разходки, стрелба с лък, дартс, билярд, тенис корт, футбол и тенис на маса.

Хотелът е триетажен, като има десет стаи с тераси, които са изцяло оборудвани и един апартамент с джакузи. Общият брой на леглата в момента е тридесет и две. Поради големия интерес се дострои трети етаж, който в момента е на шпакловка и замазка. Той разполага с още шест стаи с потенциал за осемнадесет легла. Отоплението е на газ, ток, климатици и соларни панели.

Хотелът се намира на 35-40 км. от София, в подножието на връх Острица.

Близо до София, на 30-40 минути с кола. Далеч от населено място. Много тихо, спокойно и уютно място. Хотелът е много добре поддържан и работещ целогодишно. Заобиколен е с млада борова гора. Подходящ е за обучения, семинари, партита, сватби, риболов и разходки. Има външен басейн и вътрешно СПА в проект. Комплексът разполага с много потенциал и възможност за развитие. Една наистина успешна и възвръщаема инвестиция.

Обади се СЕГА и цитирай този код 423698.

Виолета Стефанова
Брокер / Адрес АД
Сходни оферти