278

Хотел/Мотел Продажба, Стефаново, ID 423698

По запитване
1000 кв.м.
Напълно обзаведен
обзавеждане
Описание

Комплекс, разположен на около 12000 кв.м., като отделно могат да се закупят още 77 дка земя. Има паркинг за тридесет и пет автомобила. Разполага с вътрешен и външен ресторант, с напълно оборудвана кухня с всичко необходимо. Външен басейн за малки и големи, с подгряване на водата и обширна площадка за около 400 шезлонга. Оборудван външен детски кът. Волейболно игрище, площадки, тенис корт игрище, градинки, зелени площи, тераси-подходящи за спортни, кулинарни и забавни състезания. Има още външна сцена, горско барбекю, зидана пещ, пулт за диджей и два оборудвани външни бара. Понастоящем срещу заплащане се предлагат следните услуги: каране на АТВ-та, велосипеди за семейни разходки, стрелба с лък, дартс, билярд, тенис корт, футбол и тенис на маса.

Хотелът е триетажен, като има десет стаи с тераси, които са изцяло оборудвани и един апартамент с джакузи. Общият брой на леглата в момента е тридесет и две. Поради големия интерес се дострои трети етаж, който в момента е на шпакловка и замазка. Той разполага с още шест стаи с потенциал за осемнадесет легла. Отоплението е на газ, ток, климатици и соларни панели.

Хотелът се намира на 35-40 км. от София, в подножието на връх Острица.

Близо до София, на 30-40 минути с кола. Далеч от населено място. Много тихо, спокойно и уютно място. Хотелът е много добре поддържан и работещ целогодишно. Заобиколен е с млада борова гора. Подходящ е за обучения, семинари, партита, сватби, риболов и разходки. Има външен басейн и вътрешно СПА в проект. Комплексът разполага с много потенциал и възможност за развитие. Една наистина успешна и възвръщаема инвестиция.

Обади се СЕГА и цитирай този код 423698.

Виолета Стефанова
Брокер недвижими имоти
Потърси ни през Viber ново
Сходни оферти