207

Хотел/Мотел Продажба, Топола, ID 485636

3 975 000 EUR
20318 кв.м.
32
квартал
Шпакловка и замазка
обзавеждане
Описание

Апартаментен комплекс "Бялата лагуна", представлява поземлен имот с площ 11 713 кв.м, в който са построени шест жилищни блока, всеки от тях на четири жилищни етажа и подземно ниво с гаражи, с надземна РЗП 14 085 кв.м и обща РЗП 20 340 кв.м. Общият брой на апартаментите е 186, заедно с 97 паркомета и други помещения, подходящи за обособяване на ресторант и магазин. Цената е без ДДС.

Комплексът е със степен на завършеност АКТ 15. Покривът е с положена топло- и хидроизолация. Външните стени са с топло- и хидроизолация, повечето от тях са с мазилка и облицовка от естествен камък. Монтирани са и PVC дограма със стъклопакет. Изградени са всички комуникации електричество, питейна вода, мръсен канал и канализация за дъждовна вода. Изградена е инфраструктура около сградите. Парцелът е ограден с масивна висока ограда от бетонен фундамент, облепен с декоративен камък и пана от ковано желязо.

Комплексът се намира във ваканционен комплекс Карвуна, с. Топола на 40 - 50 метра от морския бряг и два поддържани плажа. Комплексът е разположен на южен склон с малка денивелация.

Затворен комллекс на метри от морския бряг. Подходящ за инвестиция.

Обади се СЕГА и цитирай този код 485636.

Ивелина Чобанова
Брокер недвижими имоти
Потърси ни през Viber ново
Сходни оферти