162

Къща/Вила Продажба, Варна, ID 518523

253 000 EUR
184 кв.м.
Аспарухово
квартал
Шпакловка и замазка
обзавеждане
Описание

Стратираме с един грандиозен проект, на модерно микроселище, разположено в близост до плажа на кв.Аспарухово, гр.Варна. На площ от 32 дка ще се разположат 57 самостоятелни къщи-6 типа. Къща тип А е със застроена площ от 184 кв.м. , построена върху дворно място с площ от 514кв.м. Разположена е на два етажа и се състои от:  - ниво 1- дневен тракт 53 кв.м, просторна спалня 14 кв.м със собствена баня. От дневната се излиза на разкошна веранда с пергала,с възможност за допълнителна битовка. - ниво 2 -две големи спални по 18 кв.м и 14 кв.м , два отделни санитарни възела към всяка спалня, всеки с площ 4 кв.м - гараж и паркомясто

Нова, тухлена сграда. Предвидени са открити паркоместа в двора на всяка къща, както и гаражи в повечето от проектираните имоти. Модерна и красива архитектура, аранжирани дворове, морска гледка!

Селището се намира в близост до плажа на  кв.Аспарухово и магазин Лидл. Живейте сред природата, с изглед към целия град и морето!  

Схема на заплащане съобразена с етапа на строителство и с клиента.Селището е затворен комплекс от къщи във Варна, завладяващ с поразителната си панорамна гледка. Тук се пресичат в обща точка съвременният и динамичен градски живот със спокойствието и близостта до природата. Това е мястото, което наистина можете да наречете свой дом!

Обади се СЕГА и цитирай този код 518523.

Георги Коев
Брокер недвижими имоти
Виж всичко от Ню Пойнт
Оферти от същата сграда