Магазин Продажба, Варна

ID 264599 / 425.73 m2 / 590 000 BGN
191
Основна информация
№:ID 264599
Цена: 590 000 BGN
Тип:Магазин
Площ:425.73 м2
Град:Варна
Квартал:Бриз
Обзавеждане:Необзаведен
Отопление: Друго
Етаж: 1
Описание

Магазин, обособен като самостоятелен търговски обект с обща площ от 425,73 кв.м., разположен на партера и първи етаж в нова луксозна жилищна сграда. Този имот е с два отделни входа – за клиенти и за зареждане със стока и се състои от: 1. Магазин на две нива, с обща площ от 356.71 кв.м., от които реална застроена площ от 323.97 кв.м.. Разположен на първи етаж / партер / и втори етаж на сградата. Състои се от голяма и светла търговска част на двете нива; Удобна и широка вътрешна стълба между тях; две тераси на двете изложения и две санитарни помещения на второ ниво. От терасата на второто ниво на магазина ориентирана в южна посока се открива невероятна морска панорама. 2. Две изби с обща площ от 7.10 кв.м., разположени на избения етаж на сградата 3. Склад с обща площ от 32.31 кв.м., разположен на избения етаж на сградата 4. Гараж с обща площ от 29.61 кв.м., разположен на избения етаж на сградата Магазинът е с голямо лице и витрина към локална улица и бул. „Княз Борис I“. Пред него има обособени около 5 открити паркоместа, за клиенти и гости на магазина. В натурален вид, по БДС, с възможност за довършване по индивидуален проект. Със СОТ, с вентилация и аспирация и височина по установен стандарт. Свободен за ползване по предназначение. С изработен индивидуален проект, за увеличаване на търговсата му площ на ниво партер. Обявената офертна цена за продажба на имота е без ДДС.

Нова луксозна пет етажна жилижна сграда със смесено предназначение, въведена в експлоатация през 2010 год. Тип строителство – монолитно. Състояние на прилежащи и общи части – отлично.

Този магазин се намира на първа линия в кв.Бриз, срещу Морска градина, след Пикадили парк. Той е с точен административен адрес на бул. „Княз Борис I“.

Уникален имот, с много голяма и светла търговска площ. Със склад, две изби и гараж. С много добра локация и местоположение. С лице и адрес на главен булевард. С обособени открити паркоместа за клиенти и гости на магазина. С голям и всесезонен автомобилен

Обади се СЕГА и цитирай този код 264599.

Валентин Вълчев
Брокер / Адрес АД
Сходни оферти