97

Магазин Продажба, Варна, ID 500291

По запитване
733 кв.м.
Бриз
квартал
Шпакловка и замазка
обзавеждане
Описание

МАГАЗИН с чиста площ 643,59 кв.м., обща площ 744,24 кв.м. в луксозна новострояща се сграда разположена на голям булевард в град Варна. Търговското помещение е обособено на първи етаж в централната част на сградата. Лицето е с големи витрини и гледа към булеварда. Пред сградата ще има обособени 20 броя открити паркоместа за паркиране на посетителите.

Новострояща се жилищна сграда с луксозна архитектура отговоряща на съвременните норми за функционалност, естетика и простор.

Перфектно местоположение - първокласен и престижен район. Сградата е разположена на голям булевард в град Варна и в непосредствена близост до основни пътни артерии, спирки на градски транспорт с изключително лесен и бърз достъп до центъра на града и удобна връзка с курортните комплекси Св.Св.Константин и Елена, Златни пясъци и околността.

Лукс, светлина и простор! Опция за допълнителни места за паркиране - във вътрешния двор на сградата са обособени 25 открити паркоместа, а подземния паркинг е развит на четири подземни нива с общо 170 подземни паркоместа.

Обади се СЕГА и цитирай този код 500291.

Възвръщаема инвестиция през наем около 4,684 eur
Ралица Димитрова
Брокер недвижими имоти
Потърси ни през Viber ново
Жилищен комплекс Бриз - апартаменти от строител във Варна
Виж всичко от Жилищен комплекс Бриз
Оферти от същата сграда