Магазин Продажба, Варна

ID 500291 / 745 m2 / Цена по запитване
45
Основна информация
№:ID 500291
Цена: По запитване
Тип:Магазин
Площ:745 м2
Град:Варна
Квартал:Бриз
Обзавеждане:Шпакловка и замазка
Етаж: 2
Описание

МАГАЗИН с чиста площ 643,59 кв.м., обща площ 744,24 кв.м. в луксозна новострояща се сграда разположена на голям булевард в град Варна. Търговското помещение е обособено на първи етаж в централната част на сградата. Лицето е с големи витрини и гледа към булеварда. Пред сградата ще има обособени 20 броя открити паркоместа за паркиране на посетителите.

Новострояща се жилищна сграда с луксозна архитектура отговоряща на съвременните норми за функционалност, естетика и простор.

Перфектно местоположение - първокласен и престижен район. Сградата е разположена на голям булевард в град Варна и в непосредствена близост до основни пътни артерии, спирки на градски транспорт с изключително лесен и бърз достъп до центъра на града и удобна връзка с курортните комплекси Св.Св.Константин и Елена, Златни пясъци и околността.

Лукс, светлина и простор! Опция за допълнителни места за паркиране - във вътрешния двор на сградата са обособени 25 открити паркоместа, а подземния паркинг е развит на четири подземни нива с общо 170 подземни паркоместа.

Обади се СЕГА и цитирай този код 500291.

Описание за проекта

Жилищен комплекс в квартал Бриз извисяващ се на 17 етажа, предлагащ 169 семейни апартамента. На първи и втори етаж има обособени 5 търговски помещения. Паркингът е развит на четири подземни нива с общо 170 подземни паркоместа, а във вътрешния двор на сградата са обособени 25 открити паркоместа. Новостроящата се жилищна сграда се отличава с луксозна архитектура и разполага с озеленен двор, подземен паркинг, аудио домофонна система и високотехнологични асансьори. Достъпът до подземният паркинг е с дистанционно управление със съвременна електронна разпознаваща система. Паркингът разполага със зарядни станции за автомобили и стойки за велосипеди. Асансьорната уредба е предвидена с луксозни кабини и с агрегати за движение при прекъсване на електрозахранването. Сградата има собствен трафопост. Красив озеленен двор с обособени зони за отдих допринася за допълнителния комфорт на живущите.

Жилищата се предлагат в завършено състояние по БДС с входна и интериорни врати. Стени на гипсова мазилка с ключове, контакти и изводи за оптични връзки, окачен таван с вата за обезшумяване и скрито осветление, подово покритие на шпакловка. Изградени трасета за климатична системата с места за вътрешно и външно тяло. Висококачествена дограма – марка Reynaers Masterline 8 с отлични шумо и топло изолационни показатели, троен стъклопакет 45мм с висока светлопропускливост. Тераси с настилка от гранитогрес и стъклени парапети от триплекс 18мм. Входна врата - луксозна, блиндирана с тристранно заключване. Интериорни врати съобразени с цвета на поставената дограма.

Сградата е разположена в квартал Бриз - първокласен  и престижен район на Варна, в непосредствена близост до Морската градина. Районът разполага с едни от най-елитните детски градини и училища, с много ресторанти и супермаркети. Перфектното местоположение  предлага множество главни пътни артерии, спирки на градски транспорт с изключително лесен и бърз достъп до центъра на град Варна  и удобна връзка с курортните комплекси Св.Св.Константин и Елена, Златни пясъци и околността.

Прецизно изпълнение, безкомпромисно внимание към детайла и перфектна пропорция между естетика и функционалност. Гарантирана е една комфортна среда на живот чрез светли и просторни вътрешни пространства, красиви гледки, естествен природен парк и отлична свързаност с всички точки на град Варна и околностите.

Ралица Димитрова
Брокер / Адрес АД
Виж всичко от Жилищен комплекс Бриз
Оферти от същата сграда