145

Офис Продажба, Варна, ID 500288

По запитване
505 кв.м.
Бриз
квартал
Шпакловка и замазка
обзавеждане
Описание

ОФИС с чиста площ 443,24 кв.м., обща площ 504,53 кв.м. в луксозна новострояща се сграда разположена на голям булевард в град Варна. Търговското помещение е обособено на партерен етаж в централната част на сградата. Лицето е с голема витрина и гледа към булеварда. Пред сградата ще бъдат обособени открити паркоместа за паркиране на клиентите.

Новострояща се жилищна сграда с луксозна архитектура отговоряща на съвременните норми за функционалност, естетика и простор. Сградата разполага с озеленен двор, подземен паркинг, аудио домофонна система и високотехнологични асансьори. Достъпът до подземният паркинг е с дистанционно управление със съвременна електронна разпознаваща система. Паркингът разполага със зарядни станции за автомобили и стойки за велосипеди. Асансьорната уредба е предвидена с луксозни кабини и с агрегати за движение при прекъсване на електрозахранването. Сградата има собствен трафопост. Красив озеленен двор с обособени зони за отдих допринася за допълнителния комфорт на ползвателите й.

Квартал Бриз - първокласен и престижен район на Варна. Перфектно местоположение - сградата е разположена на голям булевард в град Варна и в непосредствена близост до основни пътни артерии, спирки на градски транспорт с изключително лесен и бърз достъп до центъра на града и удобна връзка с курортните комплекси Св.Св.Константин и Елена, Златни пясъци и околността.. Районът разполага с едни от най-елитните детски градини и училища, с много ресторанти и супермаркети.

Прецизно изпълнение, безкомпромисно внимание към детайла и перфектна пропорция между естетика и функционалност. Гарантирана е една комфортна среда на живот и работа чрез светли и просторни вътрешни пространства, красиви гледки, естествен природен парк и отлична свързаност с всички точки на град Варна и околностите.

Обади се СЕГА и цитирай този код 500288.

Ралица Димитрова
Брокер недвижими имоти
Потърси ни през Viber ново
Жилищен комплекс Бриз - апартаменти от строител във Варна
Виж всичко от Жилищен комплекс Бриз
Оферти от същата сграда