363

Магазин Продажба, Варна, ID 402999

145 000 EUR
37.61 кв.м.
Чаталджа
квартал
до ключ
обзавеждане
Описание

Магазин, разположен на партера в нова сграда, която е построена на кръстовището където се пресичат два главни булеварда в близост до пазар Чаталджа. Площ на магазина 37.61 кв.м. от които застроената площ на магазина е 32.33 кв.м., и се състои от: търговско помещение, пробна и тоалетна, ведно с идеални части от сградата, равняващи се на 5.28 кв.м.от нея, както и идеални части от дворното място, в което е построена тя, равняващи се на 11.516 кв.м. от него. В завършен вид и се ползва по предназначение. Активно отдаван под наем и в момента е с наемател, които го ползва и развива бизнес в него през последните пет години. Има възможност за обединяване на този магазин със съседен, с цел увеличаване на полезната му търговска площ, защото в момента са обявени за продажба два съседни магазина в сградата.

Нова и модерна тухлена сграда, която е въведена в експлоатация и е с разрешение за ползване от 2007 г..

На партера на нова луксозна сграда, разположена на кръстовището където се пресичат два главни булеварда в района на пазар Чаталджа.

Отличен район. На главен булевард. С голям атвомобилен и човекопоток. В момента магазина е с наемател, ползващ го през последните пет години.

Обади се СЕГА и цитирай този код 402999.

Възвръщаема инвестиция през наем около 385 eur
Валентин Вълчев
Брокер недвижими имоти
Потърси ни през Viber ново
Сходни оферти