116

Къща/Вила Продажба, Варна, ID 304777

1 650 000 EUR
483 кв.м.
Гръцка махала
квартал
Необзаведен
обзавеждане
Описание

Къща до Морската градина, която е пригодена за офис сграда. Състои се от: ПОЛУСУТЕРЕНЕН ЕТАЖ - три зали, подходящи за складови помещения. ЕТАЖ 1 - състои се от три офис зони от „отворен“ тип, които осигуряват повече функционалност и светлина. ЕТАЖ 2 - състои се от обширно входно фоайе с две отделни офис помещения и малък балкон, както и отделен кът за отдих и почивка. Помещенията са с източно и южно изложение. ЕТАЖ 3 -  Сградата има Ел., ВиК и климатична инсталация, подова настилка - комбинация от гранитогрес и ламинат в различните зони, осветителни тела и оборудвани санитарни възли на етажите. Имота е реновиран и добре поддържан.

Тухлена сграда.

Намира се на възлово комуникативно място - на няколко минути до плажа, тенис кортовете, плувния басейн, крайбрежните заведения и ресторанти и е в непосредствена близост до пешеходната зона на града с лесен достъп до държавни институции, търговски обекти, училища, заведения.

САМОСТОЯТЕЛНА ТРИ-ЕТАЖНА ТУХЛЕНА СГРАДА с много възможности, уникална локация и великолепна панорамна гледка към Черноморския залив на град Варна.

Обади се СЕГА и цитирай този код 304777.

Миглена Жекова
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ – БРОНЗОВ КОНСУЛТАНТ 2015Г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ - БРОНЗОВ КОНСУЛТАНТ 2016Г.
Миглена Жекова
Брокер недвижими имоти
Потърси ни през Viber ново
Сходни оферти