Етаж от къща Продажба, Варна

ID 483294 / 367 m2 / 360 000 EUR
240
Основна информация
№:ID 483294
Цена: 360 000 EUR
Тип:Етаж от къща
Площ:367 м2
Град:Варна
Квартал:Идеален център
Обзавеждане:Необзаведен
Отопление: Друго
Етаж: 6
Описание

Продаваме последните два етажа на тази емблематична за град Варна сграда.Последни 5ти и 6ти етаж.Сградата е архитектурен паметник и дълги години служи като емблема на Варна в всички постове за красотата на града. За ремонт е ..Долните етажи в момента се ползват като хостел и се заемат целогодишно. Квадратурата от 202м2 е за 5ти етаж , а 6ти етаж  с квадратура от 164м2 е бонус към купувача.

Сграда архитектурен паметник с многофункционално ползване. За ремонт. Сградата е масивна , железобетонна постройка, построена през 20- те години на 20- век, първата в града по модерна технология, която й гарантира здравина и стабилност. Нейния архитект Дабко Дабков е най големия архитект за гр. Варна, чиято статуя наскоро бе поставена пред тази  сграда, която е най- забележителната му за града. Един от символите на гр.Варна в наше време, съчетава удобство, предвид позицията си в едно от основните места на центъра, с гледка от горните етажи на 360 градуса над града и гледка и към  морето. Зад сградата има паркинг, който може да се ползува от живеещите. С видеонаблюдение,свързано с охрана и с постоянен пазач. С асансьор. Етажите са подходящи за различни цели, за живеене,или за хотелски или други цели, за офиси или други нужди.

Идеален център.  Площад Мусала.

Сграда с асансьор в идеалния център на Варна. Подходяща за различни цели, за живеене,или за хотелски стаи или други цели, за офиси или други нужди.

Обади се СЕГА и цитирай този код 483294.

Миглена Филкова
Брокер / Адрес АД
Сходни оферти