Тристаен апартамент Продажба, Варна

ID 470658 / 187 m2 / 470 000 EUR
214
Основна информация
№:ID 470658
Цена: 470 000 EUR
Тип:Тристаен апартамент
Площ:187 м2
Град:Варна
Квартал:Идеален център
Обзавеждане:Необзаведен
Отопление: Газ
Етаж: 4
Тераси:1
Описание

Тристаен тухлен апартамент с чиста жилищна площ 145кв.м., състоящ се от дневен тракт - 40кв.м., две спални, баня с тоалет, тоалет, балкон, просторна тераса и маза. В жилището ще бъде изградено отръбяване за газова инсталация по вертикал и хоризонтал с окабеляване за газ-анализатор, отръбяване за водно парно, съобразено с позиция за газов котел и климатична инсталация GREE с инверторни термопомпени агрегати с изнесено WiFi. ВиК инсталацията ще е изцяло изградена с чешки полипропиленови тръби и части, с вградени тоалетни казанчета TECE за окачена структура в санитарни помещения. Входните врати на апартаментите ще са блиндирани, димоуплътнени, самозатварящи се от водещ производител INTEXT. Вътрешни интериорни врати са съобразени с предназначението на отделните помещения в апартамента.

Сградата се състои от 12 апартамента с прилежащите им избени помещения, разположени на 6 жилищни етажа, с 24 паркоместа, разположени на 2 подземни етажа. Фасадата ще бъде напълно реставрирана, а в новоизградената част - стъклена окачена фасада в комбинация от HPL и технически камък.Общите части, коридори и стълбищна клетка на сградата ще са изпълнени с настилка от гранит, естествено осветени, в допълнение ще бъдат осветени с дизайнерско ниско-енергийно осветление, съобразено с контекста на сградата. Вътрешните и външните парапети ще са изработени от алуминий и триплексово стъкло. Външните тераси ще са изпълнени с настилка мразоустойчив гранитогрес. Предвид тихия район, малкия брой апартаменти, осигурения брой паркоместа и луксозно изпълнено строителство сградата ще ви гарантира спокойствие и домашен уют!

Жилищна сграда разположена в сърцето на град Варна. Сградата е в непосредствена близост до Икономически университет - Варна и Морската градина, в близост до Хотел-галерия Графит и Младежкия дом. Изключително удобно и комуникативно място в спокоен и тих район!

Тих район, малкия брой апартаменти, осигурения брой паркоместа и луксозно изпълнено строителство. Спокойствие и домашен уют!

Обади се СЕГА и цитирай този код 470658.

Описание за проекта

Жилищна сграда разположена в сърцето на град Варна. Сградата е в непосредствена близост до Икономически университет - Варна и Морската градина, между Хотел-галерия Графит и Младежкия дом. Изключително удобно и комуникативно място в спокоен и тих район! Сградата се състои от 12 апартамента с прилежащите им избени помещения, разположени на 6 жилищни етажа, с 24 паркоместа, разположени на 2 подземни етажа. Фасадата ще бъде напълно реставрирана, а в новоизградената част - стъклена окачена фасада в комбинация от HPL и технически камък. Жилищната сграда е с 6 жилищни етажа и 2 подземни парко-нива. Съществуващата основна сграда е архитектурно-строителна недвижима културна ценност, построена през 1927 г.

Възвръщаема инвестиция през наем около 929 eur
Хермине Иванова
Брокер / Адрес АД
Виж всичко от Комбина
Оферти от същата сграда