Магазин Продажба, Варна

ID 514432 / 30.62 m2 / 29 500 EUR
130
Основна информация
№:ID 514432
Цена: 29 500 EUR
Тип:Магазин
Площ:30.62 м2
Град:Варна
Квартал:Кайсиева градина
Обзавеждане:Шпакловка и замазка
Отопление: Друго
Етаж: 0
Описание

Търговско помещение 28 кв. м. подходящо за всякакъв вид дейност.

Гардън Резиденс е иновативен и изключително функционален проект, разгърнат в четири сгради с обща застроена площ 1750 кв.м. Жилищните сгради ще бъдат изпълнени по-най съвременни способи съгласно последните изисквания и нормативи за устойчивост, топлоизолация и пригодност за живеене. Паркирането на автомобилите е осигурено на няколко подземни нива с гаражи и паркоместа, както и надземен паркинг. Всички апартаменти са ситуирани в посока изток-юг-запад. Луксозно завършени общи части и асансьор

Жилищна сграда разположена на прекрасно място в близост до Бул. Трети март и същевременно уютно отделен от шумотевицата и напрежението на кварталите и основните пътни артерии.

Качествено строителство. Оптимално разпределение на площите. Конкурентни цени. Перфектна локация

Обади се СЕГА и цитирай този код 514432.

Описание за проекта

Гардън Резиденс

Иновативен и изключително функционален проект, ситуиран на прекрасно място в близост до бул. Трети март и същевременно уютно отделен от шумотевицата и напрежението в кварталите и основните пътни артерии.

Проектът е разгърнат в четири сгради, с обща застроена площ от 1750 кв.м., които са събрани в парцел с големина 5300 кв.м. За удобството на всички живущи, са предвидени много зелени площи, както и развлекателни места за най-малките. Жилищните сгради ще бъдат изпълнение по най-съвременни способи съгласно последните изисквания и нормативи за устойчивост, топлоизолация и пригодност за живеене. Паркирането за автомобилите е осигурено на няколко подземни нива с гаражи и паркоместа, както и надземен паркинг . Всички апартаменти са ситуирани в посока изток-юг-запад, като вътрешното им разпределение е изключително функционално без никакви скосения или неправилни форми.

Разрешение за строеж: 222/02.12.2019г в сила от: 20.12.2019г

 


 

Ивелина Чобанова
Брокер / Адрес АД
Виж всичко от ЖИЛИЩНА СГРАДА КАЙСИЕВА ГРАДИНА ВХОД Б
Оферти от същата сграда