349

Къща/Вила Продажба, Варна, ID 257107

800 000 EUR
316 кв.м.
к.к. Св.Св. Константин и Елена
квартал
Напълно обзаведен
обзавеждане
Описание

Имот съчетаващ в себе си дом за живеене и бизнес осигуряващ добри доходи. Къща с РЗП 316 кв.м. построена 2000 година в уникален стил. Състои се от три нива. На Първо ниво има дневна и спалня обособени като самостояетелен апартамент. На второ ниво е разположен дневния тракт с площ от 50 кв.м. , разпределен на кухня , трапезария и холова част. На етажа са разположени коридор- антре и два санитарни възела. Вътрешно стълбище ни отвежда към третия етаж където са разположени три спални- родителска, детска стая и стая за гости както и съответните санитарни помещения. От коридора се излиза на голяма панорамна тераса с невероятна, нескриваема морска панорама. В парцела, който е с площ от 1540 кв.м. е разположен и разработен автосервиз, който е с площ от 180 кв.м., към него има магазин и офис. Автосервизът е със съответния статут и всичко необходимо за нормалното му функциониране. Към имота има и маза с площ от 140 кв.м. Къщата и автосервизът се отопляват чрез локално парно.

Тухлена къща построена 2000-та година с изрядни документи. Имотът е изключително добре проектиран като разпределение на жилищната площ и общи части.

Имотът е разположен на главен път към един от морските ни курорти. В близост има спирки, магазини и целогодишен,лесен и безпроблемен достъп.

Предимствата, които предлага този имот са на първо място локация, разпределение на жилищната площ и разработен бизнес.

Обади се СЕГА и цитирай този код 257107.

Владимир Калчев
Брокер недвижими имоти
Потърси ни през Viber ново
Сходни оферти