444

Парцел/Терен Продажба, Варна, ID 524458

18 000 EUR
600 кв.м.
м-ст Боровец - юг
квартал
Описание

Парцел, находящ се в гр.Варна, с.о.„Боровец-юг“, до гора. С правилна форма, с лице на две улици и площ от 600 кв.м.. За с.о.„Боровец-юг“ има изготвен и влязъл в сила ПУР / план за улична регулация /. Съгласно ОУП на гр.Варна, параметрите на застрояване за района са както следва: Кинт - 0,6; Плътност - 20%. Комуникации: ток - на улицата / на границата на имота /; вода - от собствен водоизточник / кладенец в имота /.С лесен достъпа до имота, по път който е комбинация между асфалтов, бетониран и малка отсечка с положени траверси. Подходящ е за строителство на голяма къща, каквато е построена в съседство на имота.

В имота има сезонна постройка (вилна сграда), отразена в АГКК – Варна, която е за ремонт или събаряне. Теренът се нуждае от почистване и подмяна на оградата.

Парцел в гр. Варна, с.о. „Боровец-юг“. Намира на около 1000 метра от крайната автобусна спирка „Кантара“. С.о. „Боровец-юг“ е тих и спокоен район, само на 11 км от центъра на града и е сред бързо развиващите се вилни зони край гр. Варна. Голяма част от къщите, които са построени в района се обитават целогодишно.

На 4 км от морето, близо до гр. Варна и кв. Аспарухово. Тих и спокоен район. Имотът е подходящ за строителство на голяма къща.

Обади се СЕГА и цитирай този код 524458.

Валентин Вълчев
Брокер недвижими имоти
Потърси ни през Viber ново
Сходни оферти