513

Парцел/Терен Продажба, Варна, ID 280095

200 000 EUR
3000 кв.м.
м-ст Ракитника
квартал
Описание

Парцел в местност „Черноморец“, след местност „Ракитника“ с площ от 3000 кв.м, разположен на първа линия от морето. Равен, в гориста местност, с асфалтов път до него. Този имот граничи с почивните бази на „ЕНЕРГО-ПРО“ и „Община Варна“. Разположен е над най-чистия плаж, с все още запазена природа. Много красиво и екологично чисто място. В съседство има ток на 120 м и вода на 200 м. Достъпът до мястото е само по асфалт. Парцелът е ъглов, с голямо лице на този път и горска алея. С правилна правоъгълна форма и приблизителни размери около 75/45 метра. Достъп до плажа – по стълби. Този имот попада в зона отредена за изграждане на курортни комплекси - Ок със следните параметри на застояване: • плътност на застрояване - 30%; • Кинт - 1,5; • височина - 15м. При смяна на предназначението на имота за реализиране на бъдещи инвестиционни продавача на този имот е съгласен да договорят с купувача процент от цената на държавната такса.

ПАРЦЕЛ: С площ от 3000 кв.м. • Трайно предназначение на територията: „Горска“ • Начин на трайно ползване: „Друг вид дървопроизводителна гора“

Местност „Черноморец“, след местност „Ракитника“, на първа линия от морето.

На 18 км от центъра на град Варна. До плажа. Сред горска среда, най-добрата комбинация между гора и море. Морска панорама, чист въздух, тишина и спокойствие.

Обади се СЕГА и цитирай този код 280095.

Валентин Вълчев
Брокер недвижими имоти
Потърси ни през Viber ново
Сходни оферти