185

Двустаен апартамент под Наем, Варна, ID 508237

1 000 EUR
80 кв.м.
м-ст Свети Никола
квартал
Напълно обзаведен
обзавеждане
Описание

Предлагаме Ви екстравагантен, природо-съобразен и изключително качествено обзаведен, просторен и луксозно завършен двустаен апартамент, с усещане за вила на брега на морето, находящ се в района на м-ст Св. Никола и кв. Бриз. На разположение на бъдещите наематели са: голяма дневна с кухненска част, просторна спалня, баня и тоалетна , гледка - спираща дъха морска панорама, голяма тераса. Жилището е чисто ново и е завършено в модернистичен индустpиален стил, използвайки само най-качественото обзавеждане и електроуреди, съобразени с екологичното равновесие. Инсталирана е система за подово отопление и охлаждане с най-съвременна и енергийноефективна технология, предоставяща оптимално комфортна температура, без облаци прах. Наемната цена включва консумативните разходи (ел. енергия, ВиК и такса поддръжка), както и  паркомясто.

Луксозно и модерно завършена, смарт сграда, осигуряваща на живущите висок страндарт на живот и контрол на достъпа. Пред сградата има паркинг. Лесен достъп от главни пътни артерии.

Комуникативен район с лесен достъп до основна пътна артерия и на метри от Морска градина.

Модернистичен, екологичен, луксозен, смарт апартамент, предоставящ удобството да не ангажирате вниманието си с консумативните разходи и възможността да се насладите максимално на престоя си в него.

Обади се СЕГА и цитирай този код 508237.

Средна наемна цена за района 1,283 eur
Петя Красимирова
Брокер недвижими имоти
Сходни оферти