104

Двустаен апартамент Продажба, Варна, ID 527544

73 790 EUR
77 кв.м.
Младост 1
квартал
Шпакловка и замазка
обзавеждане
Описание

Двустаен апартамент, състоящ се от дневен тракт 23 кв.м, спалня 14 кв.м, баня с тоалет,  тераса.

Върху парцел от 10 дка. ще бъдат изградени две свободно стоящи сгради ориентирани към най-благоприятните изложения - юг, изток, запад . Сградата ще се състои от два входа с модерна архитектурна визия и безкомпромисно качество на строителство. На разположение на собствениците на апартаменти ще са: красиво и богато озеленен двор с места за отдих и релакс, както и открит и закрит подземен паркинг. За улесняване бързото придвижване на живущите, във всеки вход са предвидени по три асансьора, общо шест за цялата сграда.

Отлично местоположение с уредена среда и градски транспорт. Квартал Младост е динамично развиващ се квартал, предпочитан, както за живеене, така и за инвестиция. В близост до парк , хипермаркети и супермаркети, детски училища, детски градини, медицински центрове, аптеки и др., са само една малка част от добре развитата инфраструктура и изградена комуникация.

Апартаментите са с разнообразно изложение и функционално разпределение. Стаите са с правилни форми, лесни за обзавеждане. Сградата е обезпечена с достатъчно паркоместа и гаражи, които създават максимален конфорт на живущите. Много зеленина и околоблоково пространство.стор, слънце, паркова среда.

Обади се СЕГА и цитирай този код 527544.

Възвръщаема инвестиция през наем около 433 eur
Борислав Борисов
Брокер недвижими имоти
Потърси ни през Viber ново
ВАРНА ТАУЪРС - апартаменти от строител във Варна
Виж всичко от ВАРНА ТАУЪРС
Оферти от същата сграда