Едностаен апартамент Продажба, Варна

ID 436185 / 106.21 m2 / 80 000 EUR
76
Основна информация
№:ID 436185
Цена: 80 000 EUR
Тип:Едностаен апартамент
Площ:106.21 м2
Град:Варна
Квартал:Трошево
Обзавеждане:Шпакловка и замазка
Отопление: Друго
Етаж: 7
Тераси:1
Описание

Отлично едностайно жилище в град Варна. Жилището е със слънчева дневна с кухненска част, баня и тоалет, мазе. Издава се по БДС - нивелирана замазка, фина шпакловка, качествена PVC дограма, MDF интериорни врати. По желание на клиента, апартаментът може да бъде завършен с материали по избор.

Проектът ще бъде изграден на площ от 5737 кв.м. Представлява Многофамилна жилищна сграда на 7 етажа и подземно ниво с топла връзка между петте отделни входа. Ограденото прилежащо пространство ще бъде озелелено и ще разполага с детска площадка, зони за отдих, и открити паркоместа, без такса поддръжка.

Отлично местоположение, на метри от бул.“ Владислав Варненчик“ и градски транспорт. Квартал Трошево е динамично развиващ се квартал, предпочитан, както за живеене, така и за инвестиция. В близост до Мол Варна, хипермаркети и супермаркети, детски училища, детски градини, медицински центрове, аптеки и др., са само една малка част от добре развитата инфраструктура и изградена комуникация.

Отлична локация! Квадратура! Ново строителство с модерна визия! Атрактиван цена за района!

Обади се СЕГА и цитирай този код 436185.

Описание за проекта

Радост от живота в модерна градска среда е водещата цел при разработката на този проект. Екстериорният дизайн е решен в изчистени прави форми, в класически стил. Сграда, която ще остане неподвластна на времето. Независимо дали сте младо семейство с деца, млад човек, или желаете да закупите имот с инвестиционна цел, Радост е за вас!

Петко Иванов
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ- БРОНЗОВ КОНСУЛТАНТ 2018
Петко Иванов
Брокер / Адрес АД
Виж всичко от Радост ,,Двете кули"
Оферти от същата сграда