Къща/Вила Продажба, Владая

ID 437310 / 276 m2 / 306 000 EUR
182
Основна информация
№:ID 437310
Цена: 306 000 EUR
Тип:Къща/Вила
Площ:276 м2
Град:Владая
Обзавеждане:Шпакловка и замазка
Отопление: Друго
Тераси:1
Описание

Съвременен, комфортен и сигурен дом, предоставящ естествена и непринудена връзка с природата. Първото ниво на къщата поставя обемен акцент върху дневната зона, разположена на широк фронт по фасадата към двора. Решение, което поставя интериорното пространство и външната природна среда в композиционно и естетично единство, където първокласният комфорт среща впечатляващия натюрел на пейзажа. Второто ниво на къщата е заето от четири спални, функционално оборудвани с необходимите санитарни и гардеробни помещения и осигуряващи удобство и безупречна идейна завършеност.

Затворен комплекс от еднофамилни къщи "Sofia Slow Life District". Техническото изпълнение на къщите е с най-качествените съвременни системи и материали, гарантиращи комфорта, сигурността на обитаване, ниските експлоатационни разходи, дългия живот на сградата и устойчивата във времето естетика. Проектното решение на комплекса следва единна концептуална визия, на която са подчинени както градоустройствената планировка и функционалното разпределение на къщите, така и външната естетика и дизайн на фасадите. Къщите са разгърнати ветрилообразно, всяка една с изложение на всички жилищни помещения изцяло насочени и отворени към панорамата на Витоша. Във функционално отношение къщите са сходни с малки различия по отношение на терена и реда, на който са разположени.

Намира са едва на 15 минути от динамиката на града, сред зеленината на югоизточен планински склон, обграден от грабваща природна панорама и даващ неподправено усещане за простор и спокойствие.

Общата естетика и архитектура на затворения комплекс "Sofia Slow Life District" не доминира и не подчинява богатството на природния пейзаж, а по естествен и елегантен начин се интегрира в него, съчетавайки високия комфорт и съвременните удобства на градския стил с чистото усещане за пълноценен живот сред природата.

Обади се СЕГА и цитирай този код 437310.

Описание за проекта
Едва на 15 минути от динамиката на града, еднофамилните къщи на комплекса са разположени сред зеленината на югоизточен планински склон, обграден от грабваща природна панорама и даващ неподправено усещане за простор и спокойствие! Общата естетика и архитектура на затворения комплекс SOFIA SLOW LIFE DISTRICT не доминира и не подчинява богатството на природния пейзаж, а по естетсвен и елегантен начин се интегрира в него, съчетавайки високия комфорт и съвременните удобства на градския стил с чистото усещане за пълноценен живот сред природата! Първото ниво на еднофамилните къщи поставя „обемен“ акцент върху дневната зона, разположена на широк фронт по фасадата към двора. Решение, което поставя интериорното пространство и външната природна среда в композиционно и естетично единство – първокласният комфорт среща впечатляващия натюрел на пейзаж в SOFIA SLOW LIFE DISTRICT! Второто ниво на къщите е заето от четири спални, функционално оборудвани с необходимите санитарни и гардеробни помещения и осигуряващи удобство и безупречна идейна завършеност – винаги добро начало и лек завършек на деня! Ето защо създадохме SOFIA SLOW LIFE DISTRICT – жилищен комплекс от нов тип, в който ще откриете всички предимства на неподправената Slow Life среда, както и необходимите удобства за живота на всеки динамичен човек: Ексклузивна локация - на крачка от града, но в крак с природата Просторен дом и собствен двор Сигурност и комфорт в затворен тип комплекс Условия за спорт и защитена игра за децата Организиран транспорт от комплекса към центъра на София и обратно.
Мими Иванова
Брокер / Адрес АД
Виж всичко от SLOW LIFE
Оферти от същата сграда