251

Къща/Вила Продажба, Владая, ID 437357

XXX EUR
231 кв.м.
Шпакловка и замазка
обзавеждане
Описание

Съвременен, комфортен и сигурен дом, предоставящ естествена и непринудена връзка с природата. Първото ниво на къщата поставя обемен акцент върху дневната зона, разположена на широк фронт по фасадата към двора. Решение, което поставя интериорното пространство и външната природна среда в композиционно и естетично единство, където първокласният комфорт среща впечатляващия натюрел на пейзажа. Второто ниво на къщата е заето от четири спални, функционално оборудвани с необходимите санитарни и гардеробни помещения и осигуряващи удобство и безупречна идейна завършеност.

Затворен комплекс от еднофамилни къщи "Sofia Slow Life District". Техническото изпълнение на къщите е с най-качествените съвременни системи и материали, гарантиращи комфорта, сигурността на обитаване, ниските експлоатационни разходи, дългия живот на сградата и устойчивата във времето естетика. Проектното решение на комплекса следва единна концептуална визия, на която са подчинени както градоустройствената планировка и функционалното разпределение на къщите, така и външната естетика и дизайн на фасадите. Къщите са разгърнати ветрилообразно, всяка една с изложение на всички жилищни помещения изцяло насочени и отворени към панорамата на Витоша. Във функционално отношение къщите са сходни с малки различия по отношение на терена и реда, на който са разположени.

Намира са едва на 15 минути от динамиката на града, сред зеленината на югоизточен планински склон, обграден от грабваща природна панорама и даващ неподправено усещане за простор и спокойствие.

Общата естетика и архитектура на затворения комплекс "Sofia Slow Life District" не доминира и не подчинява богатството на природния пейзаж, а по естествен и елегантен начин се интегрира в него, съчетавайки високия комфорт и съвременните удобства на градския стил с чистото усещане за пълноценен живот сред природата.

Обади се СЕГА и цитирай този код 437357.

Мими Иванова
Брокер недвижими имоти
Потърси ни през Viber ново
SLOW LIFE - апартаменти от строител във Владая
Виж всичко от SLOW LIFE
Оферти от същата сграда