303

Къща/Вила Продажба, Владая, ID 485632

XXX EUR
182 кв.м.
Необзаведен
обзавеждане
Описание

  Предлагаме на вашето внимание къща със съвременна визия в затворен комплекс на един от най-панорамните терени. На първо ниво са разположени антре, дневна с трапезария и кухня, техническо помещение/склад и санитарно помещение. На второто ниво се намират родителската спалня с тераса, две спални с обща баня, коридор. В прилежащите към къщите дворове са минимална площ от 300м2, с обособена зона за релакс и затревени площи с възможност за изграждане на външно барбекю. Разрешение за ползване се очаква през 2022 г.  

Главната носеща конструкция на сградата е стомано-стоманобетонна.Фасадите на къщите са вентилирани, изпълнени в комбинация от топлоизолационна система и цименто – фазерни плоскости с дървесен фладер, боядисани с фасадна боя в цвят тъмен или светъл в зависимост от архитектурния детайл. -Отоплението на къщите е предвидено да се извършва посредством термопомпа. -ВиК. Водопроводната мрежа се изпълнява с полипропиленови тръби, отговарящи на всички съвременни стандарти. -Слаботоковата инсталация предвижда излази за кабелна телевизия и интернет. -Дограма – PVC многокамерна с троен стъклопакет в цвят графит.

Затворен жилищен комплекс от еднофамилни къщи, разположен на слънчево място в подножието на Витоша и Люлин планина , предлагащ къщи или терени за хора с високи изисквания към качеството на живот.  Планината естествено се слива с комплекса и осигурява един неповторим контакт с природата. Усещането за простор и чист въздух са нашето богатство. Ние осъзнаваме това и за да го съхраним предлагаме като единствено решение на нашите клиенти възможно най-екологичния начин за отопление, а именно геотермалното. Геотермалната енергия е възобновяема енергия от ядрото на Земята. Тя е постоянна, екологично чиста и практически неизчерпаема. Накрая, но не на последно място локацията на затворения комлекс осигурява и лукса да се наслаждаваш на 360° панорамни гледки от еднофамилните къщи.

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ -Водопровод и канализация се изпълняват до определени точки в различните помещения. -Подовете се завършват с армирана замазка, в която са заложени тръби за водно подово отопление и е вградена шумоизолация за помещенията на втория етаж. -Интернет се извежда до отделните помещения. -Домофонна уредба. -Изграждане на комин за вътрешна камина/по желание наклиента/. -Ограда за комплекса по архитектурен детайл. -Вътрешна ограда между отделните къщи. -Подготвени за озеленяване дворове. -Изводи за дворно осветление. -Системите за топлоизолация, хидроизолация и дограма отговарят на стандартите за ”нискоенергийни къщи“.

Обади се СЕГА и цитирай този код 485632.

Румяна Ненова
Брокер недвижими имоти
Потърси ни през Viber ново
Сходни оферти