01.05.2015 г.

Нов екип в ИМОТЕКА

Във връзка с разрастването и развитието на мрежата от консултанти на ИМОТЕКА и създаване на възможности за успешна работа на всички консултанти, считано от 1 май 2015 г. в кантора Оборище, София, се създава екип Южна дъга, София. Длъжността мениджър екип Южна дъга ще изпълнява Наталия Лаловска, настоящ консултант в кантора Оборище.
Наталия работи в АДРЕС от 2007 г. и бързо става един от успешните брокери на кантора Оборище. Освен кариерно развитие, тя успешно се реализира и в личен план – горда майка на едно момиченце и едно момченце. Майчинството й не я откъсна от колегите, работата и пазара – до последно присъстваше на срещи и огледи с клиенти и осъществяваше сделки.
В екип Южна дъга от 1 май 2015 г. се включват консултантите:
1. Пенка Петкова
2. Владимир Спасов
Основна територия на екипа: ж.к. Красно село; ж.к. Борово; кв. Манастирски ливади-запад; ж.к. Лагера; ж.к. Хиподрума; ж.к. Бели Брези; ж.к. Стрелбище; ж.к. Гоце Делчев; кв.Манастирски ливади-изток; кв. Павлово; ж.к. Бъкстон.
Екип Южна дъга продължава да работи като част от кантора Оборище с мениджър Явор Пейчев. След обособяването на отделна кантора, същата ще бъде включена в структурата на регион София и в сайта на ИМОТЕКА. До този момент екип Южна дъга ще присъства като отделна единица единствено в Навигатор с оглед по-лесната отчетност и въвеждането на нови оферти.
Поздравяваме я и пожелаваме много успехи и на тази отговорна позиция!