25.10.2016 г.

Преобразете дома си за есента!

Есента вече е тук и както гардеробът ни се нуждае от обновяване, така и домът е време да смени визията си.  Това е един от най-подходящите сезони за смяна на интериора, защото с малко средтсва, взимайки елементи от природата - сезонни цветя, разноцветни листа, плодове и зеленчуци, ще вдъхнете топлина и уют на жилището си.
Започнете с малките детайли!
Сменете скучните завеси с цветни и закачливи. Избирайте есенната цветова гама в бежово, топло кафяво, оранжево и жълто. Заложете на мотиви с листа и есенни цветя. С помощта на цветни декоратични възглавничкии и малка покривка ще промените цялостния облик на дома.
Сменете и килима във всекидневната. Той също трябва да е в есеннта цветова гама, за да придава наситеност на есенната атмосфера.


Заменете охлаждащите летни завивки с меки тъкани и топли текстури, подходящи както за канапето във всекидневната, така и за спалнята.
Тъй като ще заложите на по-ярките цветове за завеси и килимче, изберете съвсем обикновени стъклени вази, без собствена декорация. Така няма да оставите впечатление за претрупаност.
Червени боровнки, ябълки, круши, тиква, събрани снопчета листа, са много подходящи за есенна декорация, защото са с наситени цветове и правилна форма. Комбинирайте ги с ароматни свещ
.