home staging & property styling

Пригответе имота си за продажба и направете добра сделка

Знаете ли, че добрият търговски вид на вашия имот може да ви донесе повече печалба и да съкрати времето за продажба?

Без значение в какво състояние е имотът ви, той може винаги да бъде продаден на изгодна цена, стига да бъде приведен в атрактивен вид и да покаже потенциала си на купувачите. 

home staging 1

Имотека има вече нова услуга - така нареченият хоум стейджинг. Тя е много популярна в Европа и САЩ и помага на продавача да направи апартамента атрактивен, за да се постигне максимална продажна цена. Това става с помощта на деперсонализация на имота, вкарването му в подходящ търговски вид, чрез начини, взаимствани от интериорния дизайн, като правилно разпределение, освежаване, добре подбрани мебели, декорация, осветителни тела и т.н 

home staging 2

В повечето случаи услугата хоум стейджинг позволява вдигане на цената на имота между 3 и 10 % и продажбата му се случва за 30% по-кратко време. 

 

Вижте повече:

Искате да продадете имота си по-бързо и на по-висока цена? 

Хоум стейджинг услугата ще ви помогне за това. Наемете специалист с доказан опит от чужбина, който да преобрази имота ви чрез създаване на красива и спретната обстановка, правилно позициониране на наети мебели и декорация, за да може купувачът да си представи как заживява там. 

Румяна Пенчева

Аз съм Румяна Пенчева и съм вашият специалист, готов да преобрази дома ви.

Моята рецепта 

1. Правя оглед на имота и избирам подходящ интериорен стил, който да е водещ. 

2. Имотът се деперсонализира или казано другояче, маха се любимото кожено канапе на Сашо и всичко, което разказва за живота му. 

3. Премахвам всичката излишни мебел, декорация, предмети за дома, които създават претрупаност и дисхармония. 

4. При нужда правя поправка или подмяна на дефекти като разхлабена дръжка на врата, неработещ ключ/контакт, липсващ перваз. 

5. Нека бъде светлина! Светлината, която влиза в помещението, прави добро първо впечатление, затова измиването на прозорците отвън и отвътре е задължително. 

6. Изчислявам количеството изкуствено осветление, нужно за помещенията и позиционирам необходимите на брой осветителни тела.  

7. Следва правилно разпределение на зоните за почивка, работа, приготвяне на храна, сън и други. 

8. При неугледен вид на стена или мебел следва пребоядисване или лакиране. Според избрания стил може да се боядиса стена в друг цвят, може да се постави тапет/ламперия. 

9. Създавам най-подходящата атмосфера с мебел, предмети за дома, декорация под наем или закупена. 

10. Поставям ароматизатор с подходящ аромат, който да предразположи бъдещите купувачи и да ги накара да се чувстват като у дома си.  

11. И не на последно място, слагам щипка магия, за да се отключи продажбата! 

Пригответе имота си за продажба и направете добра сделка.

Обадете ми се на 0899840246