с Имотека да откриете мечтаното жилище

Как Имотека ще ви помогне да откриете мечтаното жилище?

Имотека може да ви помогне по пътя, водещ към мечтаното жилище. Прочетете тази статия, за да научите как бихме могли да ви бъдем полезни и защо да изберете нас.

 

Защо да изберете Имотека?

Ние от Имотека вярваме силно, че професионализмът се крие в постоянния стремеж към надграждане както на експертните компетенции и умения, така и на личностните качества. Вдъхновени от силата на новите знания, редовно организираме  и провежда различни обучения и специализации за нашите служители. С мисия  да бъдем винаги в крак с времето и на „ти“ с актуалните тенденции, постоянно развиваме и прилагаме нови методи в работата си, за да предложим на нашите клиенти висококачествена услуга и удовлетворяващо клиентско преживяване.
Освен усмивките и препоръките на нашите клиенти, свидетелство за професионализма на екипа е високата оценка и отличията, които получаваме. През 2021 г. грабнахме наградата Employer Branding Excellence в годишните награди „Employer Branding Awards by b2b Media 2021“. От 2017 г. имаме две отличия на годишните награди Employer Branding Awards, организирани от b2b media: Първа награда за иновации в управлението на таланти и Втора награда за иновации в управлението на таланти. Затова може да бъдете напълно сигурни, че сътрудничеството с брокер от Имотека е решаваща крачка, която ще ви поведе по пътя към мечтания нов дом.

Как ние ще ви помогнем да откриете мечтаново жилище?

 

Достъп до най-новите технологии

Имотека е компания на новото и модерното, на технологиите и дигитализациите, на хората и ценностите. Ние работим открито и си служим с високи технологии, за да виждате най-много предложения на пазарни цени, съобразени със спецификите на вашето индивидуално търсене.
Първи на пазара на недвижими имоти в България въведохме изкуствен интелект в работния процес и по този начин предоставихме по-персонализирана услуга за нашите клиенти. Това ни помага да предлагаме само оферти, които наистина отговарят на поставените от вас критерии и изисквания, без да губим времето ви с неподходящи обяви извън вашия фокус.

 

Експертни съвети и помощ 

Нашите брокери имат солидна подготовка и експертни компетенции. Запознати са в детайли с развитието и динамиката на пазара и могат да ви помогнат да идентифицирате кога е настъпил най-подходящият момент за продажба или покупка на жилище. Консултантите на Имотека следят прецизно акцентите в търсенето и предлагането и са напълно наясно с новите предпочитания на купувачите. Техните задълбочени наблюдения върху широк набор оферти им позволяват да предлагат само най-качествените обяви за жилища, изрично съобразени с нуждите и критериите на конкретния купувач.
Ние от Имотека знаем от опит, че сред най-важните условия за успешно реализираната сделка е доверието и добрата комуникация между агенцията и клиента. Именно поради това преди да пристъпим към търсенето на подходящо жилище, ще обсъдим вашите цели. Нашите консултанти знаят, че и най-дребните детайли имат значителен принос за успешния краен резултат, затова може да бъдете напълно открити в разговорите си с тях. Освен това брокерите на Имотека ще ви предоставят навременна и достоверна информация за тенденциите на пазара на имоти и цените на апартаментите в различните зони на града. Агентите на Имотека ще ви представят всички предимства и недостатъци на различните видове строителство и ще ви дадат сведения за реномето на кварталите, от които се интересувате.

 

Достъп до множество предложения

В лицето на Имотека ще откриете ценна подкрепа и свобода в избора на предложения. Нашата агенция разполага както с широка база контакти на клиенти, така и с актуална информация за продаваните към момента жилища – дори и за онези, които все още не са обявени в съответните платформи. Това помага на агентите ни да имат готовност за своевременна реакция при необходимост да предложат различни алтернативни оферти. Досегът до множество обяви значително увеличава възможността да откриете мечтания дом и неминуемо ще ускори процеса по сключване на сделка.
Сътрудничеството с нашите консултанти ще ви спаси от досадното задължение да пресявате съмнителни обяви и да ходите от оглед на оглед, с което не само губите своето време, но и трупате разочарования. Затова поверете тази отговорност в ръце на нашите брокери, ге знаят как да направят качествена селекция, за да отсеят само истински значимите обяви. Не само това, но и ще имат пълния ангажимент да организират и осъществят срещата ви със собствениците на имоти за продан.

 

Доказана компания

През 2015 г. Имотека открива своя първи офис в София, като оттогава насам компанията непрестанно расте и се развива. Към момента разполагаме с 8 офиса в София, 4 офиса във Варна и 3 офиса в Пловдив – повече от красноречив аргумент за утвърждаването на името ни в професионална сектор с толкова висока конкуренция между отделните компании. В Имотека работят над 150 млади, амбициозни и опитни експерти, които са истински отдадени на професионалните си задължения и полагат усилия клиентите да бъдат напълно удовлетворени от вложеното доверие и направения избор.


Съдействие с документи и такси 

Можете напълно да разчитате на брокерите на Имотека, тъй като те са наясно с всички капани, които евентуално биха могли да възникнат в процеса по изготвяне на документалната част, съпътстваща всяка имотна сделка. Познанията и опитът им, придобити от ежедневните ангажименти, ще ви осигурят спокойствие и необходимата защита. Така, ако сте на крачка от това да поставите своя подпис под сделка, която е във ваш ущърб, опасността ще бъде своевременно предотвратена. Нашите консултанти ще ви окажат подкрепа в преговорите за промяна на записаните от собственика условия, за да излезете безпроблемно от ситуацията.
Тук е моментът да отбележим, че немалка част от участниците на пазара на недвижими имоти подценяват сериозността на процеса по покупко-продажба. Вземането на решение за сключване на сделка без посредник обаче крие много потенциални рискове. Консултантите на Имотека ще ви помогнат да се справите с подготовката на изискваната документация и ще ви насочат към правилните институции, към които бихте могли да се обърнете, в случай че се налага да преиздадете някой документ. Тяхното експертно съдействие и правилните им насоки ще ви спестят често увенчаващите се с неуспех безбройни опити да се справите самостоятелно с административната част на сделката. В допълнение към това трябва да се отбележи, че ще съумеете да си спестите неприятното чакане по многобройни гишета, което във всеки случаи изглежда безкрайно.


В никакъв случай не бива да забравяте, че сътрудничеството с Имотека ще ви даде усещане за сигурност и свободата да бъдете винаги навременно информирани за етапите, в които се намира вашата сделка. Може да разчитате напълно на вашия консултант, който ще ви осведоми за сроковете за които ще ви бъдат издадени различните по вид документи. Това е от същества полза, за да предвидите какво темпо на развитие може да очаквате и колко време да отделите, за да се подготвите. 
Ако сте решени да откриете идеалния имот, който с радост да наречете „вкъщи“, не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме на ваше разположение!