Офис Продажба, София

ID 516267 / 107 m2 / 198 000 EUR
96
Основна информация
№:ID 516267
Цена: 198 000 EUR
Тип:Офис
Площ:107 м2
Град:София
Квартал:Сердика
Обзавеждане:Напълно обзаведен
Отопление: ТЕЦ
Етаж: 1
Описание

 Офис на ниво кота 0, състоящ се от: едно общо помещение, кухненски бокс, склад и санитарен възел. Има голямо лице към улица с автомобилен поток. Завършен и обзаведен. Паркомясто;

Бутикова сграда пред акт 16.

Намира се на пешеходно разстояние до парк "Св.Св.Петър и Павел", мол „София“, булевард "Цар Борис III“, Военномедицинска академия и други. Втора линия от булевард "Академик Иван Евстатиев Гешов“. В близост до спирки на градски транспорт, училища и детски градини.

Нови сгради в непосредствена близост. Квартал с изградена инфраструктура.

Обади се СЕГА и цитирай този код 516267.

Описание за проекта

Инвестиционният проект предвижда изграждането на многофамилна жилищна сграда,която включва офиси,апартаменти и подземен паркинг.

За изпълнение на строежа ще се използват съвременни висококачествени строителни материали,системи и технологии..

Конструктивната схема на сградата е скелетно – безгредова. Изпълнението е от монолитен стоманобетон.Покривът е плосък с изпълнение от монолитни стоманобетонови плочи, който включват – пароизолационна мембрана, топлоизолация от екструдиран пенополистирен / XPS /, полиетиленово фолио, лек бетон за наклон, битумен грунд, пародренажна мембрана, два пласта хидроизолация.

Върху покривът на сутерена е предвидено и озеленяване, което включва – пароизолационна мембрана, топлоизолация от екструдиран пенополистирен / XPS /,лек бетон за наклон, битумен грунд, пародренаж, HDPE чашковидна водозадържаща мембрана, геотекстил и почвен субстрат.

Фасадно решение

Външните ограждащи стени са зидарии от керамични блокчета, с дебелина 25 см, топлоизолация EPS 10 см, и фасадна мазилка в два цвята според фасадите по част Архитектура.

Всички остъкления по фасадите са с PVC дограма с алуминиева капачка, като в зоните на южните офиси се предвижда слънцезащита, посредством щори. Над стълбището се предвижда осветителен купол, с размери 120/120 см.

Преградните стени са различни по дебелина и изпълнение. Стените ,служещи за брандмауери, разделящи отделните обекти са зидарии от керамични блокчета с дебелина 25 см. Вътрешните преградни стени за всички обекти са отново керамични блокчета, но с дебелина 12 см.

На всеки етаж са разположени по два броя жилища, представляващи тристайни апартаменти, обслужващи от една стълбищна клетка и един асансьор KONE, който обслужва всички нива на сградата.

Латекс в стълбищната клетка, входното фоайе, коридорите и стените на балконите.

Гранитогрес във всички общи части на сградата и терасите.

Шлайфан бетон – в подземен паркинг, коридори и складове на ниво – 3.15.

Отоплението е с климатик, изводи във всяка стая.

Основният автомобилен подход е от съществуваща улица Охридско езеро.

От там през проход се достига до вътрешността на имота, автомобилна вертикална платформа осигурява връзката с подземното ниво, разположена е в прохода и във вдигнато положение се използва за достъп до задния двор.

Вид на мястото за паркиране

11 броя паркоместа, от който – 7 паркоместа в подземен паркинг и 4 броя паркоместа на терен, едно от местата е предвидено за достъп на инвалидна количка и 21 броя веломеста / 9 бр в подземен паркинг и 12 бр на ниво терен /.

Три степени на завършеност на апартаментите

  • По БДС, завършени до ключ и обзаведени готови за нанасяне.
Валентина Александрова
Брокер / Адрес АД
Виж всичко от Балканска перла
Оферти от същата сграда