279

Къща/Вила Продажба, Варна, ID 490013

399 000 EUR
500 кв.м.
м-ст Траката
квартал
Частично обзаведен
обзавеждане
Описание

Прекрасен имот в м-ст " Траката ", съчетаващ уюта на семейният апартамент и къща за гости. Има два самостоятелни входа.От единият се влиза  към партерен жилищен етаж - 80 кв.м., който се състои от входно антре, дневен тракт, две самостотелни спални, баня, тоалетна. Апартаментът е обзаведен до ключ. В двора , който е около 500 кв.м., има самостоятелна стабилна постройка с площ 20 кв.м., която се използва като кухня-трапезария целогодишно. Другият вход, който е всъщност за къщата за гости разполага с три жилищни етажа. Първият и втори етаж са с площ от по 128 кв.м., където са разположени четири самостоятелни стаи с тераса, комбиниран и светъл санитарен възел. Стаите на първи и втори етаж са напълно обзаведени, разполагат с климатици и са готови веднага за отдаване за живеене.  Третият етаж, който  е по БДС представлява просторен двустаен апартамент с площ от 110 кв.м,с огромна тераса, с изглед към морето. Откъм входа за къщата за гости има помещение - 40 кв.м,, завършено и обзаведено като кухня-столова за гостите. Имотът е с партиди за ток, вода, градска канализация, газифициран, отоплява се с газов котел. При необходимост съдействаме за теглене на ипотечни и потребителски кредити при преференциални за нашите клиенти условия,     .

Масивна тухлена сграда, въведена в експлоатация месец февруари 2020 година. В непосредствена близаст до нея има спирка на градския транспорт № 31-А.

Имотът е разположен в местност Траката,която  заради отличният въздух, спокойствие и тишина го превръщат  желан, както за инвестиция, така и за постоянно живеене.

Имот , съчетаващ  в два самостоятелни входа тристаен апартамент за целогодишно живеене и атрактивна къща за гости на 3 етажа.

Обади се СЕГА и цитирай този код 490013.

Възвръщаема инвестиция през наем около 3,125 eur
Даниела Колева
Брокер недвижими имоти
Потърси ни през Viber ново
Сходни оферти