Деветият рожден ден на Имотека
15.04.2024 г.

Деветият рожден ден на Имотека - галерия със снимки

На 1-ви април 2024 година Имотека навърши девет години. С пролет, емоции, усмивки и незабварими моменти целият екип на компанията посрещна годишнината с празничен корпоративен уикенд, който се проведе от 29-и до 31-ви март в парк хотел „Севастократор“ в Арбанаси - знакова локация, свързана с основаването на агенцията за недвижими имоти. 🎂✨

Наситената тържествена програма стартира на 29-и март с официална церемония, в която участваха ключови лица от историята на компанията и специални гости. Явор Пейчев, изпълнителен директор на Имотека, приветства всички присъстващи служители на Имотека и откри празничния уикенд, а след това представи впечатляващата си презентация, посветена на Имотека - "9 години представление!". В програмата се включи и Георги Павлов, изпълнителен директор на Realto Group, който сподели възгледите си за стремежа към успех и любов, и какво означава всичко това в "Алгебра на щастието". Тихомир Тошев, изпълнителен директор на КредитЦентър, разказа за петте си най-големи житейски трудности, както и за петте си най-значими екзистенциални победи.

През втората част на официлната програма Явор Пейчев се премени в custom-made костюм, специално изработен за празника от "Фабрика успех-МТМ" и Християн Стоилков, собственик на компанията и основател на Presentation Leader, който представи интругуващи професионални презентационни тактики, които да са от полза на всеки един консултант на недвижими имоти. Емоционален финал бе поставен от Радина Иванова и Валентин Своянов от фондация "Искам бебе", с които Имотека обяви старта на изключително благотворително партньорство, което да дари живот.

По време на последвалата официална вечеря Имотека раздаде специални отличия на младите колеги в екипа за „Забележителен старт в професията“, както и на най-успешните консултанти и кантори - „Top performer” и „Кантора с най-висок ръст в сделките“ за изминалата финансова година. Почетни отличия за развитието на Имотека получиха регионалните координатори в трите региона – София, Варна и Пловдив. Чрез анкета бяха определени и победителите в тематични категории като „Модна икона на Имотека“, „Купонджия на Имотека“ и „Най-добър екипен играч на Имотека“. Вечерта продължи със специален музикално-танцувален поздрав от колеги за колеги, а кулминация на събитието бе оранжевата празнична торта, символично прерязана от изпълнителния директор на Имотека – Явор Пейчев, тримата регионални мениджъри на компанията – Мариета Гаргова, Георги Пейчев и Делян Димитров. Рожденият ден продължи с купон и много танци на дансинга.

Вторият ден от празничния уикенд стартира с работен панел и представяне на обновената „Технология на работа“ на Имотека, съпроводена със сесия с въпроси и отговори, свързани с оперативната дейност на консултантите.

 

Последва един от най-очакваните моменти – тиймбилдинг активността “Сити куест“, в която екипът бе разделен на 16 отбора, всеки от които измисли оригинално име и създаде свое знаме с герб и специални символи. Отборите получиха интригуващи загадки, свързани с емблематични за Арбанаси локации, които трябваше да бъдат открити чрез кодирани съобщения, за да узнаят историческа или любопитна информация и да достигнат до парче от картата-пъзел. Отборите преминаха през различни локации, като бе тествана тяхната стратегия, креативност и на финала – екипност. Сред задачите бе изобретяването на оригинална българска носия, а на финала всички заедно изтанцуваха празнично хоро, след което обедини събраните парчета от картата. Активността бе вдъхновена от благородна кауза, като всяко успешно преминато изпитание „спечели“ на отборите част от велосипед, който накрая всички заедно сглобиха и дариха като подарък за дете в нужда.

Празникът за първи път събра, сплоти и развълнува целия екип на Имотека, наброяващ над 170 служители, които заедно ще продължават да продават домове, да създават приятели и да даряват живот! 🧡

 

Вижте цялата галерия със снимки тук https://www.facebook.com/media/set/?set=a.821522973335099&type=3