Ексклузивно Property Show в гр. Варна – изложение за имоти ново строителство
07.04.2023 г.

Ексклузивно Property Show в гр. Варна – изложение за имоти ново строителство

Заповядайте на Property Show и инвестирайте в имот сега!

 

Първото по рода си изложение за имоти ново строителство в София, Варна, Бургас, Черноморието и Дубай ще се проведе в морската ни столица с партньорството на „ИМОТЕКА“, с участието на водещите агенции и инвеститори от сферата на недвижимите имоти и премиум партньори.

 

Очакват ви специални предложения за инвестиция в имот или ново жилище, както и подбрани ексклузивни проекти ново строителство, а актуалните тенденции на жилищния пазар ще бъдат представени от екипите на най-реномираните имотни агенции в България.


Професионалните консултанти на „ИМОТЕКА“ ще предоставят и експертни съвети и насоки как да инвестирате в имоти с висока доходност, както и начини да защитите спестяванията си от ефектите на инфлацията в България.
 
Освен подбрани топ оферти от София, Варна, Бургас и Черноморието, посетителите на изложението ще имат възможност да разгледат селекция от първокласни проекти и домове на бъдещето в Дубай и да придобият представа за многобройните предимства на инвестирането в глобалния мегаполис, включително доходност от наеми от 6-10%, краткосрочна възвращаемост от 13%, 0% ДДС върху жилищните имоти, гъвкави възможности за плащане и благоприятна социална среда.

 

За всички гости на Property Show ще бъдат предоставени съвети за кредитиране, лично банкиране и персонализирани финансови услуги от D Bank, а за ценителите на премиум спортните автомобили AutoItalia подготвя представяне на два вълнуващи модела - Maserati MC20 и Ferrari Roma.

 

Партньорите ни в сферата на хотелиерството и туризма ще ви очакват, за да представят ексклузивни лайфстайл предложения. 

 

Дата: 21-ви април 2023 г., петък, от 11:00 до 18:00 ч.
          22-ри април 2023 г., събота, от 10:00 до 17:00 ч.


Локация: Арт-галерия, Морско казино – гр. Варна
 
Вход: свободен
 
Не пропускайте имотното събитие на годината във Варна - очакваме ви!
 
Генерални спонсори на изложението: D Bank и Maserati
 
В Property Show като участници и спонсори ще се включат уважаваните ни партньори от Адрес недвижими имоти, Unique Estates, New Estates, Forton Homes, Ultima Homes, Simeonovo Alleys, SunTours и Chateau Copsa.