Property Show - първото по рода си изложение за имоти ново строителство
04.05.2023 г.

Property Show в гр. Варна със специалното участие на ИМОТЕКА

За екипа на Имотека бе голямо удоволствие да бъде част от Property Show - първото по рода си изложение за имоти ново строителство в София, Варна, Черноморието и Дубай. Събитието, което се проведе в морската ни столица с участието на водещите агенции и инвеститори от сферата на недвижимите имоти, премина с огромен интерес и стотици регистрирани посетители. 

Property Show в гр. Варна Имотека Property Show в гр. Варна Имотека

Освен специални предложения за инвестиция в имот или ново жилище, както и подбрани ексклузивни проекти ново строителство във Варна, София и Пловдив, опитните консултанти на Имотека предоставиха експертни съвети и разясниха актуалните тенденции на жилищния пазар в България. 

Property Show в гр. Варна Имотека Property Show в гр. Варна Имотека

За всички гости на Property Show бяха предоставени консултации за кредитиране, лично банкиране и персонализирани финансови услуги, а ценителите на премиум спортните автомобили се насладиха на два вълнуващи модела - Maserati MC20 и Ferrari Roma. Партньорите ни в сферата на хотелиерството и туризма представиха ексклузивни лайфстайл предложения. 

Генерални спонсори на изложението - Д Банк и Maserati Bulgaria.
В Property Show като участници и спонсори се включиха и New Estates, АДРЕС недвижими имоти, Unique Estates, Forton Homes, Ultima Homes, Simeonovo Alleys, Suntours Varna и Chateau Copsa