Годишни национални награди на Имотека и Адрес
10.05.2023 г.

Годишни национални награди на Имотека и Адрес

На 27-ми април "Зала 3" на Национален дворец на културата-НДК засия в пищност и перлен блясък по повод традиционните „Годишни национални награди” на ИМОТЕКА и АДРЕС недвижими имоти. Грандиозната церемония впечатли близо 700 гости, сред които служители на компаниите, ръководството на RealtoGroup и специални гости, които заедно се насладиха на звездната вечер с 4-степенно меню, реномирани напитки, тематични фотокътове и 360-градусова платформа за незабравими фотоспомени.


Програмата на сцената стартира с официална церемония, по време на която в мотивиращ разговор г-н Христо Илиев, основател и собственик на компаниите, сподели вълнуващия си път и вдъхновяващ опит от началото до изграждането на два от най-успешните холдинга в България – RealtoGroup и AGCapital. На сцената за приветствена реч се качиха и г-н Георги Павлов, изпълнителен директор на Realto Group, Явор Пейчев, изпълнителен директор на ИМОТЕКА, и Гергана Тенекеджиева, изпълнителен директор на АДРЕС недвижими имоти. 

Компаниите отличиха най-добрите в 10 различни категории, като първенците на сцената грабнаха най-очакваните годишни награди на фона на ръкопляскания и много емоции. Вечерта продължи с вълнуващо парти и компанията на двете „тайни звезди” - гост-изпълнители на вечерта бяха Михаела Маринова и Меди, а с DJ-парти и танци гостите изпълниха дансинга до ранни зори. Водещи на събитието бяха Александра Дянкова, Community Manager, и Петко Иванов, главен консултант в АДРЕС-гр. Варна.

 

Събитието се проведе с любезното съдействие на ROMANTIKA FASHION и CreditCenter.