Преобразяване на старите мебели вкъщи
04.10.2016 г.

Преобразяване на старите мебели вкъщи- мисията възможна!

Ако са ви омръзнали старите ви мебели или поне захабения им вид, но от друга страна, не разполагате с пари за нови, „в крак с модните тенденции“, може да заложите на вашите умения и креативност! Ние ще ви дадем няколко идеи, с които да възродите старите мебели.
Ако сте горд притежател на старинна тоалетна масичка, знаем какво е чувството ви към нея- не искате да се разделяте! Въпреки вехтия си вид, можете да я превърнете в шедьовър само с няколко подръчни материали. С помощта на малко боя и декоративна хартия с цветна шарка, може да трансформирате старата тоалетка, в бюро, перфектно за едно от празните ъгълчета на спалнята ви.

Ако пък притежавате стари столове, които все още са здрави и могат да бъдат използвани, с помощта на декопажа те ще се превърнат в цветен акцент на кухнята ви.

Следвайте принципа на двойката, с цел балансиране на интериора- два стола, две лампи, две вази, две купи за пловоде.

Вече са ви омръзнали извехтелите, избелели и прокъсани завеси! Стара цветна кувертюра, подарък от майка ви е перфектен материал за направа на ефектни весели завеси.

Всичко, от което се нуждаете, за да дадете втори живот на старите мебели е във вашите сръчни ръце и развинтено въображение!