Попитайте ни за желания имот чрез Viber

Попитайте ни за желания имот чрез Viber

От 01.07.2023 г. Имотека предлага ново удобство за потребителите на своя сайт. Те вече  могат да направят запитване по оферта, използвайки Viber директно от телефона си. Услугата е изцяло в интерес на улесняване на купувачите и е напълно безплатна. 

 

За да се възползвате от новото удобство, влезте на сайта на Имотека, изберете желания имот и просто ни напишете съобщение, натискайки синия бутон с лого Viber. Дали за заявка за оглед, дали за въпрос по имота, дали само за да ни кажете, че това е любимият ви имот – с удоволствие ще ви отговорим! Към момента услугата поддържа само изпращане на текстови съобщения и обаждания не могат да бъдат правени.

 

С въвеждането на функционалността за Viber чат на своя сайт, Имотека прави поредна смела крачка напред, показвайки, че е една от най-иновативните компании на пазара на недвижими имоти в България. Ние бяхме и първите, които преди години въведоха изкуствен интелект за подбор на подходящи оферти, изцяло според индивидуалното търсене и предпочитания на нашите купувачи. Защото продаваме домове и създаваме приятели – винаги по модерен начин!