хоумстейджинг

Каква е цената на услугата хоумстейджинг при продажба или наем на имот?

Каква е цената на услугата хоумстейджинг и защо е нужно да прибегнем до нея при продажба или  наем на имот?


Хоумстейджинг е начин за привеждане на жилищен имот в добър търговски вид с цел продажба или наем. Това е маркетингова стратегия, базирана на психологически похвати. Инвестицията за хоумстейджинг излиза между 1 и 3 % от цената на имота и тук е важно да се уточни целта с минимални средства да се създаде привлекателен за купувачите интериор. Интериор, който да се хареса на по-голямата част от хората, правещи оглед. Материалите, материите, мебелите, предметите за декорация, които се използват за декора, са бюджетни, но с търсен ефект. Също така се добавя и цената, която се заплаща на хоумстейджинг специалист, която е между 1 и 2 % от цената на имота. Първоначално на някои клиенти това може да прозвучи като излишен разход, но фактите сочат, че той се възвръща след продажба.


В повечето случаи цената на имота след намесата на хоумстейджинг специалист се увеличава между 3 до 10% , което определено покрива инвестицията в услугата хоумстейджинг.
Свържете се с мен, Румяна Пенчева, за да Ви помогна да продадете имота си по-бързо и на по-висока цена! Очаквам ви на 0899840246