169

Двустаен апартамент Продажба, София, ID 538649

120 920 EUR
61 кв.м.
Полигона
квартал
Шпакловка и замазка
обзавеждане
Описание

Без комисиона. Двустаен апартамент със застроена площ от 50.35 кв.м. Изложението е южно. Възможност за избор на паркоместа и гаражи. Опция за завършване до ключ на преференциални цени. Възможност за обзавеждане и оборудване на преференциални цени. ЦЕНАТА Е БЕЗ включено ДДС!

Комплексът се състои от двеста и четиридесет апартамента. Панорамна гледка за по-високите етажи и уютни градини към приземните апартаменти. Красиво оформени алеи, екзотична зеленина, кътове за спорт на открито, фитнес и библиотека. Пакет от мерки включващи видеонаблюдение, автоматизиран контрол на достъпа и сензори за движение. Разрешение за ползване се очаква през 2024 година.

Намира се в непосредствена близост до търговски център "The Mall" на бул. "Цариградско шосе". Бърз достъп, в рамките на пет минути с автомобил до центъра на града, летище "София" и директно включване в автомагистрала "Тракия". Предстои изграждането на метростанция в близост.

Безкомпромисно качество на строителството. Изключителни материали с енергоикономични решения и екологични технологии. Неповторим лукс и комфорт. Защитена среда на живот и усещане за спокойствие.

Обади се СЕГА и цитирай този код 538649.

Възвръщаема инвестиция през наем около 407 eur
София Петрова
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ - БРОНЗОВ КОНСУЛТАНТ 2018Г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ - БРОНЗОВ КОНСУЛТАНТ 2017Г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ – БРОНЗОВ КОНСУЛТАНТ 2015Г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ – БРОНЗОВ КОНСУЛТАНТ 2019Г.
ШАМПИОН ПО ОБОРОТ – СРЕБЪРЕН КОНСУЛТАНТ 2020Г.
София Петрова
Брокер недвижими имоти
Потърси ни през Viber ново
Луксозен затворен комплекс HR - апартаменти от строител в София
Виж всичко от Луксозен затворен комплекс HR
Оферти от същата сграда