Новини

При покупка на имот, има няколко варианта, които можете да вземете предвид при заплащането. Ако искате да разберете повече за финансиране на покупка на имот, прочетете тук!
30.11.2020 г.
Когато избираме имоти под наем е важно да сме добре информирани за всички възможни проблеми, които могат да ни изненадат. Прочетете повече тук за рисковете при наем на жилище.
16.11.2020 г.
Продажбата на имот изисква заплащане на местен данък при покупка на имот. Ако искате да разберете повече за данъците при продажба на имоти, прочетете повече тук!
09.11.2020 г.
В случай, че разполагате с жилище, което сте решили да отдадете под наем, неминуемо се питате как да откриете правилните наематели. Къде да ги потърсите, по какви признаци да откроите надеждните и подходящи кандидати, от тези, които ще представляват риск.
02.11.2020 г.
При наемането на имот се налага често да сменим и адресната си регистрация. Нашите експерти обясняват разликата между постоянна и временна адресна регистрация и стъпките в процеса. Прочетете повече тук!
29.10.2020 г.
Некоректните наематели са чест проблем. За щастие законът за наемните отношения може да предотврати проблемни ситуации. Научете как следва да подходите, както и какви мерки е необходимо да предприемете, за да се справите навременно с проблемната ситуация.
22.10.2020 г.
В тази статия ще откриете задълженията и изискванията за един добър брокер на недвижими имоти. Разберете повече за качествата и предимствата на работата като брокер.
15.10.2020 г.
Покупка или наем? Въпрос, пред който почти всеки се изправя в даден етап от живота си. Преди да вземете подобно решение е важно да направите подробен анализ на някои ключови фактори.
08.10.2020 г.
Продажбата на имот може да е страхотен начин за увеличите доходите си. Ето кои са темите, които трябва да обмислите, в случай, че ви предстои продажба на недвижимо имущество.
01.10.2020 г.
Разходите при покупката на имот са свързани не само с плащането на цената му. Купувачите трябва да предвидят пари, с които да покрият и останалите дължими такси.
20.03.2020 г.
Вярваме, че обстановката и заобикалящите ни предмети могат да допренесат за настроението ни. Затова решихме да ви представим няколко интериорни стила, които са подходящи за различни начини на живот. Изберете най-подходящия за вас, адаптирайте го според вк
15.03.2020 г.
Освежете дома си с красив аксесоар – огледалото. Разберете как да се възползвате от възможностите да го инкорпорирате успешно в инереиора си.
09.03.2020 г.